Tropic Club Split

Na prekrasnoj plaži Bačvice u srcu Splita, ponad pješčane zone kojom ljeti dominiraju kupaći, a zimi gorljivi piciginaši, izdiže se objekt na čijem je vrhu smješten elitni klub Tropic.

Jedan od najjačih zabavnih punktova u gradu pod Marjanom nezaobilazno je mjesto ukoliko želimo nezaboravni provod do dugo u noć, mjesto o kojem se priča i došljacima najtoplije preporuča. Ne bez razloga, osim što se nalazi na vrhunskoj lokaciji, Tropic je prekrasno uređen noćni klub i poprište čestih gostovanja različitih glazbenih zvijezda.

Glazba koja se tamo reproducira je pak “baš po mjeri čovjeka”, a interijer objekta pravi mamac za sladokusce. Spoj glamoruznog i suvremenog samo po sebi poziva na poštivanje glam/večernjeg dress codea, dok se ljubazno osoblje trudi gostima ponuditi domaći štih, zbog kojega se svatko u Tropicu može osjećati kao kod kuće.

No, osim “umjetničkog”, ni tehnički dio opreme prostora nije manje važan. Vrhunska ventilacija, ali i prozračnost u ljetnim mjesecima jamstvo su užitka u svakom provedenom trenutku u omiljenom okupljalištu splićana i gostiju.

U svakom slučaju, noći provedene u Tropicu doživljaj su koji se pamti poput prvog poljupca ili najljepše ekskurzije, čak i ako izostane noćno kupanje na obližnjoj plaži s početka priče.