Sax Klub Hrvatskih Glazbenika Zagreb

Klub uspješno nastavlja i u drugom desetljeću svojega postojanja sa svojim prepoznatljivim i jedinstvenim stilom, a to je GLAZBA UŽIVO.

Mnogobrojni bandovi svih glazbenih vrsta iz cijele Hrvatske, a poglavito grada Zagreba nastupaju na pozornici Sax-a u vrhunskim glazbeno-tehničkim uvjetima koje Sax pruža, na zadovoljstvo glazbenika koji nastupaju i brojne publike željne dobre svirke i dobrog zvuka.

Glazbeni užitak, dobra zabava i vrhunska ugostiteljska ponuda čine Sax vrhuncem dobre zabave i provoda u gradu Zagrebu. U proteklih 15 godina neprekinutog i uspješnog djelovanja Sax! je bio više puta u raznim anketama proglašavan mjestom najbolje i najkvalitetnije kulturne zabave u gradu Zagrebu.

Impozantan je broj glazbenika koji je prodefilirao glazbenom scenom Sax-a, koja se može pohvaliti najeminentnijim imenima hrvatske glazbene scene te suradnjom s mnogobrojnim glazbenim veličinama svjetske glazbe. Posebno valja istaknuti stalnu prezentaciju hrvatskog glazbenog stvaralaštva u tematskim programima koji se odvijaju tijekom tjedna, pa se tu nalaze sve glazbene vrste od popa, rocka, funka, jazza, fussiona, countryja, bluesa, francuske, španjolske i češke šansone, etna, rapa, R’n’B-a, itd.

Stalni glazbeni ciklusi KREATIVNI GLAZBENI KOLEKTIV (sljednik NOVOG ZVUKA) i NOVI HRVATSKI JAZZ, generatori su i tvornice glazbenog stvaralaštva i izričaja gotovo svih glazbenih stilova. Mnogi od danas etabliranih glazbenika upravo su svoju karijeru započeli i izgradili na “daskama” Sax-a.

Što Vam Sax može ponuditi?

Dođite i uvjerite se! Vrhunski i neponovljivi glazbeni doživljaj koji može ponuditi jedino GLAZBA UŽIVO.

Što Vi Sax-u možete ponuditi?

Vaš dolazak i neponovljivo zadovoljstvo naših glazbenika kroz NASTUP UŽIVO samo za Vas

Photo galleries

MAY
28
Mic Drop #2: Smoke Mardeljano & Tibor Kreč | 27.5.2017.
Sax Klub Hrvatskih Glazbenika, Zagreb
MAY
07
#cooganje #76 ft. Vince & Jules band & Disident
Sax Klub Hrvatskih Glazbenika, Zagreb