People’s Zagreb

People’s restaurant & lounge bar jedan je od vodećih zagrebačkih restorana koji je zasluženo stekao kultni status kao okupljalište poslovnih ljudi, sportaša, te ljudi iz javnog života željnih opuštanja u ugodnoj atmosferi popraćenoj vrhunskom uslugom. People’s djeluje u dva ključna segmenta: lounge bar i banketna dvorana People’s Rings.

PEOPLE’S LOUNGE BAR idealno je mjesto za poslovne sastanke i ugodno druženje u popodnevnim satima kao i proslave, promocije, naročito u večernjim satima kada cijeli prostor poprima ugodnu intimnu atmosferu uz prigušenu rasvjetu i vrhunsku glazbu. Uz tri VIP lože, koje Vam jamče privatnost i diskreciju, osigurani su Vam osobni konobari kao i “finger food” ukoliko poželite u lounge baru uz piće nešto i pojesti. Profesionalni barmeni će Vam pripremiti više vrsta koktela, a na ulazu će Vas dočekati prekrasne hostese.

PEOPLE’S RINGS dvorana idealna je za poslovne evente, domjenke, konferencije, prezentacije, te obiteljske svečanosti poput vjenčanja, krštenja, krizmi, rođendana…
Djeljiva je na dva prostora, opremljena vrhunskom audio-video opremom i raznovrsnom rasvjetom. Raspolaže kapacitetom od 180 sjedećih mjesta, ili 400 mjesta u stojećoj postavi dvorane.
Uz ugodan ambijent tu je i profesionalno osoblje, te vrhunska kuhinja restorana People’s!