KSET Zagreb

Bivša kotlovnica smještena na sjeveroistočnom uglu fakulteta Elektrotehnike i računarstva.

U današnjem obliku Klub postoji već 37 godina. On funkcionira vrlo dobro i broji 9 sekcija: bike (profesionalni obožavatelji međunožnog gurala), disco (navodno za muziku), dramska (misle da znaju glumiti), računarska (za geekove i geekice), tehnička (za manualni rad), glazbena (za propale glazbenike koji su se bacili u opremanje, ma imaju oni i bend), planinarska a.k.a. P.I.J.A.N.D.U.R.E. (s redovitim gubljenjem po šumama upoznaju prirodu i svoj unutrašnji mir), video (snimaju i opskrbljuju KSET onim prekrasnim bićima koje nazivamo žene) i foto (za umjetnike s pravim aparatima).

KSET je klub volontera. To znači da sve što radimo je rezultat činjenice da nemamo pametnijeg posla u životu. Zašto bi to itko radio? Jer je zabavno. KSET postane mjesto na kojem možete popiti kavu, sjesti s prijateljima i kartati ili surfati u pauzama između predavanja ili se na kraju dana opustiti uz šah ili dobar film.

Za vrijeme ispita Klub se pretvara u mjesto u kojem svi uče, ali će članovi uvijek izdvojiti vremena da vam pokažu zadatak koji ne znate riješiti ili pojasniti nešto što vam je jasno kao i poljoprivreda Eskimu. U svakoj sekciji može seprimijeniti ili proširiti znanje stečeno na fakultetu (čak i u planinarskoj) i skupiti hrpu prijatelja.

Članarina u KSET-u iznosi 100 kn, uz članstvo dobijete mogućnost konzumiranja pića na šanku po studenskim cijenama (kava 3 kn, sok 3,5…), besplatne upade srijedom na različite slušaonice…

Photo galleries

JUL
01
After ZI Caffe
KSET, Zagreb
JUN
19
Play@KSET: Lutonjica Toporko i devet župančića
KSET, Zagreb