Johann Franck Zagreb

Ugodan, topli prostor koji objedinjuje ponudu kavane, bistroa i lounge bara – mjesto na kojem možete popiti najbolju kavu, kušati jela pripremljena od svježih namirnica s obližnjeg Dolca, a navečer se opustiti uz zabavni sadržaj.

Riječ je o Johannu Francku, nasljedniku otmjene „starogradske dame“ Gradske kavane, koji se novim konceptom i programskim sadržajem obraća široj urbanoj publici.

Preuređeni prostor u bauhaus stilu zadržava stari izgled kavane u kombinaciji sa suvremenim arhitektonskim rješenjima, a kroz probrane elemente, svjedoči o bogatoj povijesti grada Zagreba te značaju i tradiciji zagrebačkih kavana.

Novi koncept kavane temelji se na revitalizaciji uloge i statusa koji je ova kultna zagrebačka lokacija nekada uživala kao centar društvenog živoga grada. S tim ciljem, nova ponuda i program osmišljeni su u duhu modernoga vremena i suvremenoga načina zabave. Johann Franck nudi urbani zabavni i kulturni sadržaj koji će uključivati „live“ koncertne i DJ nastupe, plesnjake, izložbe, promocije knjiga, projekcije klasičnih filmova i tematske večeri.

Photo galleries

JUL
02
JF presents: Meat The King & Trapan wines
Johann Franck, Zagreb
JUN
29
Ljetni menu “Johann Franck”
Johann Franck, Zagreb