Green Gold Club Zagreb

Green Gold Club u zagrebački dnevni i noćni život donosi, novu dosada neviđenu dimenziju.

Jamčimo vam najluđe noći 365 dana godišnje. S obzirom na to je kompleks klubova, Green Gold, će vjerujemo, 24 sata dnevno zadovoljiti svačiji ukus svojim raznolikim i uzbudljivim sadržajem. Za one koji žele više mira, ili jednostavno poseban tretman, Green Gold Club također ima dvije zasebne VIP galeriji, koje naravno možete rezervirati.

 

Vizija Green Gold Centra jest sinergija modernog i urbanog načina života i vraćanje iskonskim vrijednostima i prirodi. Upravo zato, u središte poslovnih zgrada smještena je zelena oaza koja se prostire na 11.000 četvornih metara. Green Gold park idealno je mjesto da na trenutak pobjegnete od gradske vreve i opustite se od užurbane svakodnevnice.

Green Gold Summer Bar idealno je mjesto za Vaš dnevni i večernji odmor. Preporučujemo Vam jedan od brojnih koktela koje pripremaju najbolji hrvatski barmeni. Veliki izbor domaćih kolača i sladoleda samo će vam dodatno pomoći u trenutcima opuštanja.

Živa umirujuća glazba naših DJ-a u Escalator bar-u, udobna sjedeća mjesta, širok izbor dnevnog tiska, različita ponuda, dodatno će doprinjeti vašem jutarnjem i poslijepodnevnom dobrom osjećaju. Za istinske ljubitelje kave tu su različite vrste ovog uvijek dobrodošlog napitka, 100% Arabica, Nicaragua, Ethiopia, Puerto Rico, Kenya, India. Svaki dan svježi sendviči, kroasani, svježe cijeđeni sokovi, kolači i sladoled. Green Gold dnevni bar idealno je mjesto za odmor i opuštanje od poslovnih obaveza.

Photo galleries

FEB
24
TS Logos 23.2.2017.
Green Gold Club, Zagreb
FEB
19
Balkanika 18.2.2016.
Green Gold Club, Zagreb