Giardini Zagreb

Tematski café bar Giardini zamišljen je kao nova forma dnevno-noćnog bara sa laganim odmakom od ostalih ugostiteljskih ponuda u gradu Zagrebu. Giardini što na talijanskom znači vrtovi je tema koja se proteže kroz cijeli concept café bara, osnovni concept je da se spoji priroda i čovjek, unutarnji i vanjski prostor. Dizajn cijelog objekta razraden je do naj sitnijeg detalja i to po naj modernijim svjetskim trendovima.
Tako da po prvi puta (u Hrvatskoj) mozete vidjeti i dozivjeti vertkalni vrt instaliran na zidu i stropu naseg caffe bara, a napravljen je od skupocijene biljke koja živi bez svjetlosti i hrane i jedino što treba za preživljavanje je vlaga koja crpi iz prostora u kojemu obitava. Osjetite snagu onixa dok sa svojom jedinstvenom zelenom svjetlošću osvjetljava interijer. Onix je skupocijena vrsta mramora posebno odabran da bi po prvi puta (jedna od najrjeđih vrsta onixa na svijetu) bila uvezena i to sa drugog kraju svijete samo da bi naš Giardini dobio najposebniji šank u Zagrebu a možda i šire.

Posebnu pažnju pridodajemo kod pripreme svake naše kave, kako bi svaka šalica bila vrhunski i neponovljivi užitak za svakog našeg gosta !!!

Sve to uz prosječne cijene svih naših artikala.

Dobro nam došli 🙂