EXIT Osijek

U samom centru osječkog noćnog života, baroknoj Tvrđi, svoja vrata otvara klub Exit. Smješten u atraktivnom i preuređenom prostoru nekadašnjeg noćnog bara Pandur, uz potpuno novi menadžment i vodstvo kluba trebao bi donijeti toliko željeno osvježenje u osječkim izlascima.

Uređenje kluba odlikuje kombinacija novog, modernog stila sa klasičnim, kakvog smo navikli gledati unutar većine prostora Tvrđe. Dvorište, prizemlje, galerija i prostrani podrum omogućuju posjetiteljima sve što im je potrebno u potrazi za kvalitetnim izlaskom i zabavom.


Uz bogatu ugostiteljsku ponudu klub Exit donosi i raznovrsni glazbeni program koncipiran na dva floora. Prvi floor, smješten u prizemlju kluba, rezerviran je za plesni ritam house glazbe te ponešto profinjeniji i klasičniji zvuk u odnosu na suvremenu mainstream glazbu. Za residente kluba odabrana su dva mlada i perspektivna DJ-a, u zadnje vrijeme sve prisutnija na osječkoj sceni. Drugi, ali ništa manje privlačan floor, nalazit će se u prostranom podrumu kluba gdje ćete imati priliku poslušati kvalitetan rock, jazz, hip hop i ostale zanimljive stilove glazbe.

Uz novu energiju i provjereni prostor uvjereni smo kako klub Exit može postati Vaše novo omiljeno mjesto za dnevnu kavu ili noćni izlazak.