Depo klub Zagreb

Bivše skladište u Katranu postaje novo mjesto vrhunske zabave u Zagrebu!

Tim entuzijasta i profesionalaca prenamjenio je skladišni prostor tvornice u novi zagrebački klub kapaciteta 500 ljudi. Svu svoju strast prema glazbi, plesu i zabavi usmjerili su na jedno mjesto, u mix ubacili znanje i dugogodišnju prisutnost na klupskoj i alternativnoj sceni Zagreba – sinergijom svega toga nastao je DEPO.

Želja im je stvoriti klub koji će objediniti sve glazbene pravce koji ih pokreću – od punka, rocka i metala preko swinga, funka, disca i hip hopa pa sve do elektronske glazbe raznih žanrova. Budite spremni headbangat’ i mrdat’ bokovima, jer DEPO donosi sve to!

Za početak, klub će raditi petkom i subotom te vrlo brzo proširiti ponudu sa vikenda na srijedu i četvrtak.

Svaki dan u tjednu donosi i svoj specijalizirani zvuk & groove.

Petak je HIT u DEPOu – samo pravi hitovi, šarenilo glazbe za vaše najbolje plesne korake – disco, funky, pop, 80&90s, swing, rock…mash up! Ovaj program donosi vam DJe sa najboljom selekcijom u gradu, kao i česta koncertna događanja.

Subotom budite spremni za ELECTRON – možda najmanja elementarna čestica, ali uskoro najhot večer elektronske glazbe u gradu! Dođite i provjerite kako negativni naboj elektrona kroz vrhunski sound i sjajne setove prelazi u pozitivan naboj zabave!