Cosmopolitan bar Zagreb

COSMOPOLITAN Wine & Caffe Bar – Dašak New Yorka u Zagrebu!

Cigleni zid, kao i vizualno različite zone za sjedenje, ovaj coffee&wine bar učinile su i više nego privlačnim ambijentom.

Ukoliko želite barem približno osjetiti dašak New Yorka u Zagrebu ili se barem kratko osjećati kao da ste skoknuli ‘preko bare’, onda je Cosmopolitan coffee&wine bar logičan odabir za vas.

Ne tako davno otvoren i smješten u strogom centru Zagreba, točnije na uglu Gajeve i Bogovićeve ulice, osim raznovrsnom ponudom pića, privući će vas ponajviše toplim i moderno uređenim interijerom.

Cigleni zid primarni je element cjelokupnog prostora, sjajno ukomponiran s dvjema različitim zonama za sjedenje, crvenom i bijelom. Nenametljivu dozu zaigranosti upotpunili su Ikeini raznobojni jastučići, a da su kavoljupci itekako dobrodošli pokazuje i veliki plakat s vizualno privlačnim zrnima kave. Ukoliko u Cosmu odlučite solo popiti kavu ili pak kušati neku od vrhunskih sorta vina, pažnju će vam svakako privući i zabavni, prigodni natpisi, ispisani kredom na crnim zidovima: Soho, Harlem, Central Park…