Club 100 Velika gorica

Velikogorička Stotka kultni je klub koji je obilježio mladost generacijama Velikogoričana, a 2014. godine vratio se na klubsku scenu kao „Club 100“ – potpuno osviježen, moderno uređen, s novim klubskim programima kao mjesto na kojemu će se stvarati nove uspomene.

Sam prostor kluba sastoji se od središnjeg plesnog podija, s pozornicom, omeđenog sa dva šanka dok se sjedeći dio sastoji od prostranih separea i visokih stolova koje je moguće rezervirati. Tu je i naš VIP lounge room u kojemu možete se opustiti u intimnijoj atmosferi koja je savršeno uređena za rođendanske i druge proslave te druženja.Uz unutrašnji prostor Club 100 ima i veliku ljetnu terasu koja gleda na Park dr. Franje Tuđmana na kojoj možete uživati u ispijanju kave i druženju.

 

Club 100 za izlazak

Club 100 je danas moderno dizajniran, uređen i opremljen klubski prostor u kojemu ćete provesti svoje najzabavnije trenutke i najluđe izlaske. Club 100 prati najaktualnije trendove na klubskoj sceni te istovremeno širokom lepezom programa nudi za svakoga ponešto. Uz klubski glazbeni program komercijalne glazbe, u Clubu 100 možete uživati u koncertima najpoznatijih izvođača, ali i pjesmi i zabavi uz tamburaške sastave ili klapu. Uz glazbeni vikend program tu su i mnoga druga događanja koja se odvijaju u našem klubu.

 

Club 100 za druženje

Uređenje prostora Cluba 100 nije samo podređeno večenjim izlascima već je u prostoru moguće organizirati i proslave, domjenke i druga okupljanja. Opremljen je s kvalitetnom rasvjetom i ventilacijom, više velikih tv ekrana i video zidom. Naše osoblje uvijek vam je na usluzi.

Photo galleries

JUL
09
Jack Daniel’s and Jack Honey party@Club 100 – 08.07.2017.
Club 100, Velika gorica
JUL
02
Power of music party by DJ Vrana@Club 100 – 01.07.2017.
Club 100, Velika gorica