Club 100 Velika gorica

Velikogorička Stotka kultni je klub koji je obilježio mladost generacijama Velikogoričana, a 2014. godine vratio se na klubsku scenu kao „Club 100“ – potpuno osviježen, moderno uređen, s novim klubskim programima kao mjesto na kojemu će se stvarati nove uspomene.

Sam prostor kluba sastoji se od središnjeg plesnog podija, s pozornicom, omeđenog sa dva šanka dok se sjedeći dio sastoji od prostranih separea i visokih stolova koje je moguće rezervirati. Tu je i naš VIP lounge room u kojemu možete se opustiti u intimnijoj atmosferi koja je savršeno uređena za rođendanske i druge proslave te druženja.Uz unutrašnji prostor Club 100 ima i veliku ljetnu terasu koja gleda na Park dr. Franje Tuđmana na kojoj možete uživati u ispijanju kave i druženju.

 

Club 100 za izlazak

Club 100 je danas moderno dizajniran, uređen i opremljen klubski prostor u kojemu ćete provesti svoje najzabavnije trenutke i najluđe izlaske. Club 100 prati najaktualnije trendove na klubskoj sceni te istovremeno širokom lepezom programa nudi za svakoga ponešto. Uz klubski glazbeni program komercijalne glazbe, u Clubu 100 možete uživati u koncertima najpoznatijih izvođača, ali i pjesmi i zabavi uz tamburaške sastave ili klapu. Uz glazbeni vikend program tu su i mnoga druga događanja koja se odvijaju u našem klubu.

 

Club 100 za druženje

Uređenje prostora Cluba 100 nije samo podređeno večenjim izlascima već je u prostoru moguće organizirati i proslave, domjenke i druga okupljanja. Opremljen je s kvalitetnom rasvjetom i ventilacijom, više velikih tv ekrana i video zidom. Naše osoblje uvijek vam je na usluzi.

Featured Event

Nadolazeca dogadanja @ Club 100

Samo za vas, CLUB 100 priprema Love Shock Party by DJ VRANA! Nije samo Valentinovo dan za proslavu ljubavi. Ovo je party za sve one koji su zaljubljeni cijele godine. Uz domaćina DJ VRANU pripremamo ludu zabavu do jutarnjih sati, uz najnovije hitove 💃👯 Plešimo i zabavljamo se u Stotki! Ulaz je slobodan do ponoći! Samo za 18+! 😉 Za [vise]

Photo galleries

JUL
09
Jack Daniel’s and Jack Honey party@Club 100 – 08.07.2017.
Club 100, Velika gorica
JUL
02
Power of music party by DJ Vrana@Club 100 – 01.07.2017.
Club 100, Velika gorica