Pura Vida Fest / 26 & 27.7. Močvara

Srijeda, 26.07.2017

11:00

Add to Calendar

Klub Močvara

Trnjanski nasip bb

Zagreb, Grad Zagreb Hrvatska

Event Description

SRIJEDA 13.07. & ČETVRTAK 14.07. • VRATA 20:30 • POČETAK 21:00 • UPAD 30 KN

PURA VIDA FEST VOL. 2

SRIJEDA 26.07.

Birds in row (Francuska)
https://birdsinrow.bandcamp.com/

Bez obzira na izdanja na Deathwishu, ovi momci i dalje neumorno rokaju DIY tourove, a očito im se Zagreb poprilično sviđa. Ako ih niste ulovili ijedan od prošla tri giga u Zagrebu, znajte da se radi o jednom od najoriginalnijih novijih europskih modernih hardcore bendova. Utjecaje pobiru sa svih strana, vokal čak zna i pjevati (i to na pošteno muški emo način ala vrišteći Danzig), a kroz cijeli opus im se provlači suptilna bluesy nota.

Mercy Ties (SAD)
https://mercyties.bandcamp.com/

Brutalni i disonantni hardcore iz Seattle-a, izvrnuti New York hardcore sa povećom dozom kaotike 90-ih, grinda i nekih specifičnosti Shai Huluda.

Eaglehaslanded (Srbija)
https://eaglehaslanded.bandcamp.com/

Svima nam poznati kaotični screamo iz susjedstva se vraća u Zagreb, po prvi put u Čvari, a vjerojatno i zadnji put s obzirom da su na oproštajnoj turneji.

Radost-Stradanje (Srbija)
https://lifeasadreamrecords.bandcamp.com/album/s-t-1

Novost sa susjedske scene, razjebani hardcore sa iskrivljenim vokalima i povećom dozom 90’s emo hardcore utjecaja.

Mališa Bahat (Zagreb)
http://malisabahat.bandcamp.com/

Screamo mladići (valjda?) zatvaraju svoju, bogami pretrpanu koncertnu sezonu. A sudeći po generalnom odazivu na punk koncerte u Zagrebu, velika je vjerojatnost da ste ih propustili, pa sad nemojte!

ČETVRTAK 27.07.

Nine Eleven (Francuska)
https://nineeleven.bandcamp.com

Neumorni, sad skoro pa besmrtni moderni hardcore po sad već neizbrojivi put u Zagrebu/Hrvatskoj. Taman imaju i koju novu stvar za odsvirati sa relativnog svježeg albuma s kojim dolaze pod rukama.

Geraniüm (Francuska)
https://alertaantifascistarecords.bandcamp.com/album/aa123-geranium-link-split-lp

Francuske stjegonoše neocrusta opet u našim krajevima, a u međuvremenu su malo zabrazdili i u black metal, uz uvijek prisutne emo i post metal utjecaje.

Lack of Soul (Kvatrić/Virovitica)
http://lackofsoul.bandcamp.com/

Ranjeni emigrantskim valom u sunčano podneblje Irske, perspektivnošću rada u virovitičkom obrazovnom sustavu i pacanjem u moru, sa novim basistom će pokušati skemijati neki set i eventualno prezentirati novu numeru. I ako imate milosti ne pitajte “A što sa vokalima?”.

Jaded (Zagreb)
https://jadedhc.bandcamp.com/

Irska je također ranila i ove momke koji još duže nisu svirali u zegešu, pa također imaju premijeru novog basiste. Pa da i odsviraju koju numeru sa novog EP-ja kojeg su snimili prije proljetnog egzodusa starog basiste.

Najava događanja - Klub Močvara

Klub Močvara , Trnjanski nasip bb, Zagreb, Grad Zagreb Hrvatska Zagreb Grad Zagreb Hrvatska | prikaži na mapi

SUBOTA 19.8.2017. • TRAJANJE 23-05h • BESPLATAN UPAD Močvara ljubavi - 60's & 70's party by DJ Mario Morrison & DJ Kornel Hendrix! Ljeto ljubavi 1967. koje je obilježilo glazbenu, kulturnu i političku scenu druge polovice 20. stoljeća ove godine obilježava svoju pedesetu godišnjicu. Točno pola stoljeća je prošlo od trenutka kada su [vise]

Klub Močvara , Trnjanski nasip bb, Zagreb, Grad Zagreb Hrvatska Zagreb Grad Zagreb Hrvatska | prikaži na mapi

PETAK 25.8.2017. • TRAJANJE 23:00 - 05:00 • UPAD 20 KN DIRTY DANCING DJ DAVID HASSELHOFF (Zagreb) Dođite i znojite se s nama na najluđem 80's partyu u gradu! :) Pušta se Madonna, Michael Jackson, Kim Wilde, Rick Astley, Cindy Lauper, Duran Duran, Samantha Fox, Bonnie Tyler, Ace Of Base, Nik Kershaw, Snap!, Culture Beat, Dr. Alban, [vise]

Klub Močvara , Trnjanski nasip bb, Zagreb, Grad Zagreb Hrvatska Zagreb Grad Zagreb Hrvatska | prikaži na mapi

SUBOTA 26.08.2017. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00 HELLHOOKAH (Litva) https://hellhookah.bandcamp.com Nešto se teško valja na Baltiku. Je li to NATO vojna mašinerija ili neodređen osjećaj tjeskobe zbog mogućeg otvaranja novog poprišta geopolitičkih sukoba? Ne, to su HELLHOOKAH, dvočlana doom metal kreatura iz Vilniusa čiji će [vise]