Mystery (Australia) u BBF-u

Petak, 23.06.2017

23:00

Add to Calendar

Bikers Beer Factory

Savska cesta 150

Zagreb, Grad Zagreb Hrvatska

Event Description

Jako smo sretni što vam možemo predstaviti veliko gostovanje u Bikersu ovog petka. Stiže nam internacionalno poznat australski bend Mystery, daleko najuspješniji australski hard rock bend posljednjih godina.

Momci iz Mysteryja ujedno su postali poznati i kao najmlađi rock band koji je bio na svjetskoj turneji, a sad već imaju četiri godine internacionalnog iskustva s turneja. Dijelili su pozornice s nekima od najvećih bendova na svijetu, kao što su Iron Maiden, Motorhead, Megadeth i mnogi drugi, a iza sebe imaju i tri albuma i hrpu snimljene filmske mjuze.

Kod nas će svirati svoje originalne stvari, ali i covere rock klasika od AC/DC-ja, KISSa, Alicea Coopera i Posiona do Twisted Sistera i Defa Lepparda.

Osim toga, kao predgrupa će im nastupiti Wanted 5, ekipa koju ste već imali priliku slušati u Bikersu. Podsjećamo da oni kao utjecaje navode Bon Jovija, AC/DC, Jimija Hendrixa, Billyja Idola, Van Halen, Deep Purple, Led Zeppeline, Motorhead i općenito staru rock školu.

Nakon svega ovoga jedino što vam preostaje jest nacrtati se kod nas u petak, a svi znamo koliko to volite pa vam neće biti teško. Vidimo se!

Najava događanja - Bikers Beer Factory

Bikers Beer Factory , Savska cesta 150, Zagreb, Grad Zagreb Hrvatska Zagreb Grad Zagreb Hrvatska | prikaži na mapi

U goste nam se s razlogom vraćaju Odron, momci koji su jako brzo postali jedan od najomiljenijih bendova BBF-ovske publike. Predvodi Brada (Vlatko Ćavar), inače poznatiji kao PsihomodoPopovac, a ostatak ekipe čine Kruno Domačinović, Ljudevit Laušin, Kristian Orešić, Fedor Fischer, Alceo Marti i Ivan Frntić. Oni će vam još jednom [vise]