Best of stand up by Studio Smijeha

Srijeda, 26.07.2017

22:00

Add to Calendar

Studio smijeha

Vlaška 92

Zagreb, Grad Zagreb Hrvatska

Event Description

Studio Smijeha po prvi puta u Kotoru!

Svoje best of fore predstavit će vam: Tomislav Primorac, Tihomir Paravina fani fejs, Marina Orsag i Tin Sedlar.

Kotor, Pjaca od kina, ulaz slobodan!

Tomislav Primorac
Polovni Dalmatinac, živi u Splitu već 23 godine, ali rođen u Mostaru. Bavi se glazbom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme završava studij fizike. Ne voli ništa što vole mladi. Druželjubiv, komunikativan, pristojan, uvijek pozdravlja susjede na stubištu. Donedavno se na facebooku zvao Potencijalni Serijski Ubojica, ali su mu iz nekog razloga to zabranili, pa je prisiljen koristiti svoje dosadno ime i prezime, Tomislav Primorac.

Tihomir Paravina
Tihomir kako sam kaže, ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najrađe bi nastupo okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa’.
Dosadilo mu je samo pričat pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada nezna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.
Nakon dvije godine uveseljavanja publike na večerima ‘otvorenog mikrofona’ seli na veću pozornicu i pridružuje se ekipi iz ‘Studija smijeha’ kao stalni član postave.Tamo nailazi na stari piano koji ima pedale pa uči svirat brže nego vozit sobni bicikl.

Marina Orsag
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand up comedy radionica te comedy kluba i organizacije Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand up comedy scene u Hrvatskoj. U dvanaest godina karijere iza sebe ima preko 2000 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.

Tin Sedlar
Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. Diplomirao je pedagogiju na Filozofskom fakultetu i radi kao pedagog u osnovnoj školi. Poznat je po tome što neugodne situacije može učiniti još neugodnijima i uopće mu zbog toga nije neugodno. Da je žensko, zvao bi se Lea i nosio bi minice i štikle. S obzirom da se ipak rodio kao muško, zove se Tin i nosi štikle. Voli glumiti u predstavama za djecu jer je i sam dijete – unutra i izvana. Stand up ga opušta i ostvaruje mu rijetke želje da nekome govori s visoka.

Najava događanja - Studio smijeha

Studio smijeha , Vlaška 92, Zagreb, Grad Zagreb Hrvatska Zagreb Grad Zagreb Hrvatska | prikaži na mapi

Rezident komičari/ke dolaze ponovo nasmijati Omiš! Svi zaljubljenici u stand up i oni koji će to tek postati imaju priliku punih sat i pol uživati u najboljim forama Marine Orsag, Tomislava Primorca, Tina Sedlara i Tihomira Paravine. Marina Orsag http://studiosmijeha.hr/komicar/marina-orsag/ Tomislav Primorac [vise]

Studio smijeha , Vlaška 92, Zagreb, Grad Zagreb Hrvatska Zagreb Grad Zagreb Hrvatska | prikaži na mapi

Studio Smijeha ponovo je u Kaštelima! Iz prekrasnog dvora Gospojske Štrade opet će odzvanjati smijeh. Svoje best of fore predstavit će vam: Tomislav Primorac, Tihomir Paravina fani fejs, Marina Orsag i Tin Sedlar Tomislav Primorac Polovni Dalmatinac, živi u Splitu već 23 godine, ali rođen u Mostaru. Bavi se glazbom i crtanjem stripova, a [vise]

Studio smijeha , Vlaška 92, Zagreb, Grad Zagreb Hrvatska Zagreb Grad Zagreb Hrvatska | prikaži na mapi

Oduvijek je poznato da se Dalmatinci i kontinentalci Hrvatske međusobno baš i ne podnose. Kako bi ispravili tu pogrešku, pripremamo vam večer u kojoj ćemo dvije strane ujediniti u smijehu i zabavi. Ako ste jedan od onih kojima je ‘ae’ odgovor na sve ili “di si buraz” redovno pitanje, u ovoj ćete večeri pronaći sebe. Iz glavnog [vise]