Bass Mentalist vol. 3 w/ Resistance/ Koleo/ Ama Hai

Subota, 15.07.2017

22:00

Add to Calendar

EXIT

Kuhačeva 5

Osijek, Osječko baranjska županija Hrvatska

Event Description

Skandal pres. Bass Mentalist vol.3 w/ Resistance/ Koleo/ Ama Hai
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Nakon malo duže stanke, te posljednjeg uspješnog Bass Mentalist eventa ovaj puta smo odlučili udružiti snage s dobro poznatim osječkim Resistanceom te još jednom domaćom snagom Koleom kako bi nastavili Bass Mentalist priču!
15.07. ove godine poslije 23h rezervirajte si za podrum Cluba Exit gdje ćete moći za simboličnih 10kn poslušati što vam Resistance i Koleo imaju za ponuditi iz svog Drum&Bass repertoara. Tu je i naš rezident Ama Hai koji će se pobrinuti za to da svi sretni i zadovoljni odu kući. Da ne duljimo previše sve ostalo ćete ćuti i vidjeti u podrumu Cluba Exit 15.0.7!!!!!!

UPAD: 10kn

START: 15.07.2017. 23h

Line up:

Resistance>>>>>>
Resistance je kolektiv iz Osijeka, kojeg čine Pavle i Tomislav Semijalac, a koji je brzo stekao popularnost radeći partije u različitim osječkim klubovima. Poznati su po svojim glasnim i dobro razrađenim setovima u kojima se može čuti sve, od hip hop-a i trapa do drum and bass-a, što znači da u subotu možete očekivati i poneko iznenađenje kada ovaj dvojac stupi za pult !
https://www.facebook.com/ResistanceOS/?fref=ts

Koleo>>>>>>>>>>
Mladi DJ iz Osijeka koji iza sebe ima tek nekoliko svirki. Od svojih početaka s Resistance ekipom brzo se digao na veću scenu te nastupao na VuBass w/ Youngsters te na VuBass Open Air festivalu. Zaljubljen je u Drum & Bass od malih nogu ali ga se ozbiljnije uhvatio tek krajem prošle godine. Bavi se i produkcijom glazbe tek 3 godine te se i tu tek nedavno bacio u Drum & Bass vode. Zabaviti će vas i rasplesati dobrim minimal i roller/jungle i old school drum & bassom.

Ama Hai(Skandal) >>>>>>>>>
Ama Hai se s DJ-ingom upoznao prije 2 godine. U kućnoj radinosti polako je brusio svoj talent, gdje se najviše zainteresirao za Drum & Bass i Psytrance. Svoj prvi samostalni event organizirao je u klubu Exit početkom prošle godine i sam za sebe kaže da ne voli prefiks DJ. U svojim setovima spaja različite stilove kroz koje se mogu čuti utjecaji DJ-eva zbog kojih je i zavolio puštati glazbu. Kada se radi o Drum & Bass-u s najvise je zainteresiran za Neurofunk, ali ne Minimal Deep DnB mu nisu strani. Kada se radi o Psytrance-u najvise se pronalazi u kombinaciji šumskih Forest trance i Darkpsy zvukova, ali voli cuti i dobar FullOn . Također jedan je od osnivača i članova Skandal kolektiva gdje s ostalim članovima organizira Drum & Bass partije putem kojih i promovira isti žanr. Također ovaj puta ćrmo ga čuti u Drum&Bass izdanju.
Žanrovi koje preferira: Neurofunk/Techstep

https://www.facebook.com/skandal004/?fref=ts

Najava događanja - EXIT

EXIT , Kuhačeva 5, Osijek, Osječko baranjska županija Hrvatska Osijek Osječko baranjska županija Hrvatska | prikaži na mapi

"Hip-Hop Night" vam donosi samo najbolje od old school RnB i Rap glazbe, dođite i uživajte! [vise]